ARZI ŞAN KALENDER - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Karamanda doğdu. 1996 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi- işletme Muhasebe ve Ticaret Eğitimi (Muhasebe-İşletme) Bölümü´nü bitirdi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Muhasebe ve Finansman alanında yüksek lisans yaptı.

Sırasıyla, Rize-Ardeşen Çok Programlı Lisesi´nde ve Ardeşen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´nde öğretmenlik, Ankara Ayaş Naime- Ali Karataş Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde Bilgisayar Formatörü ve öğretmenlik, Rize Merkezi ve teknik Anadolu Lisesi´nde Bölüm Şefliği, Ankara Kalecik Şehit Mehmet Yıldırım Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi´nde öğretmenlik, Ankara Pursaklar Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı, Ankara Altındağ Siteler Mesleki Eğitim Merkezi´nde Müdür Yardımcılığı yapmıştır. 2020 yılından itibaren Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürlüğü Görevini sürdürmektedir.