Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Ülkemizin, Atatürk´ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartılabilmesi yolunda, uluslararası niteliklere sahip, sanayinin ihtiyacı olan kalifiye insan gücünün yetiştirilmesini sağlayarak mesleki ve teknik eğitim alanında önder bir kurum olmak.

Misyon: Okulumuzda eğitim öğretim ve yönetime ilişkin işlemleri; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri ile kalkınma planlarındaki politika ve hedeflere uygun olarak yürütmek, evrensel değerler doğrultusunda uluslararası mesleki niteliklere sahip, yenilikçi, programlı çalışan, disiplinli, sorgulayan, araştıran, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, yeniliklere açık, idealist, onurlu bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30- 17:20
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: Futsal,Futbol,Hentbol ve Basketbol takımları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 457
Diğer Hususlar: Okulumuz üç alandan oluşmaktadır 1. Yenilenebilir Enerji Teknolojileri 2. Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 3. Plastik Teknolojileri

Telefon - 0312 544 09 27

WEB - https://egemtal.meb.k12.tr

Adres - EGE MAH. 784 SK. EGE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SİTESİ YENILEBILIR ENERJI TEKNOLOJILERI ATÖLYESI NO: 5A MAMAK / ANKARA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :10
Biyoloji Laboratuvarı :2

Yerleşim Yeri - Ege Mahallesi 784. sokak No:5 Mamak/ANKARA

Ulaşım Kızılay´dan 330-340-341, Sıhhiye´den 339, Dikimevi´nden 346 numaralı otobüsler ve Abidinpaşa-Natoyolu-Ege Mahallesi dolmuşu ile kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 10 Km ilçe Merkezine 5 Km uzaklıktadır.